FULDT UDLEJET!

BOLIGTYPE A

OM BOLIGEN

Når du træder ind i dobbelthuset, vil du bemærke den rummelige entré med praktisk garderobeopbevaring. Fra entréen kan du tilgå bryggerset, som er udstyret med en vaskesøjle, samt badeværelset, der er indrettet i lyse farver og har et væghængt toilet og en bruseniche. Køkkenet i boligen er udstyret med alt i hårde hvidevarer, og i opholdsrummet er der rigelig plads til både spisestue og tv-stue. Takket være de flotte gulv-til-loft vinduer, der lukker masser af naturligt lys ind i rummet, kan du nyde en dejlig udsigt over omgivelserne, når du slapper af i stuen. Der er også udgang til en stor terrasse, hvor du kan nyde naturen og frisk luft. Lejligheden har yderligere et rummeligt soveværelse og et godt værelse med faste garderobeskabe.

3-VÆRELSES

90 M2

INDFLYTNING NU

TERRASSE

HUSDYR TILLADT

P-PLADS

BILLEDER AF TYPE A

ER DU NYSGERRIG PÅ ANDRE BOLIGTYPER?

På Sommerfuglen i Årslev finder du både dobbelthuse, rækkehuse og etageboliger, som alle varierer i antal værelser, størrelse samt planløsning. Derfor kan du være helt sikker på at finde en bolig som passer til dig.

Type B

RÆKKEHUS PÅ 122 M2
FÅ LEDIGE

Type C

RÆKKEHUS PÅ 90 M2

Type D

LEJLIGHED PÅ 78 M2
FULDT UDLEJET!

Type E

RÆKKEHUS PÅ 98 M2
FULDT UDLEJET!

BOOK EN FREMVISNING

Er du interesseret i en bolig på Sommerfuglen i Årslev? Vi holder løbende fremvisninger og imødekommer gerne dine ønsker for tidspunkt. Book en fremvisning via vores kontaktformular og så kontakter vi dig hurtigst muligt herefter.