BOLIGTYPE C

OM BOLIGEN

Når du træder ind i huset, vil du bemærke den rummelige entré med en garderobe til opbevaring. Fra entréen er der adgang til det åbne køkken-alrummet, hvor der er god plads til både at indrette spiseplads og stue. Fra alrummet er der udgang til terrassen, hvor du kan nyde den omkringliggende natur og friske luft. På førstesalen er der mulighed for at bruge den store repos som hjemmekontor, til skabsopbevaring eller noget helt tredje. Rækkehuset har også et stort soveværelse og et værelse med faste garderobeskabe. Badeværelset er indrettet med lyse materialer og har væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle.

3-VÆRELSES

90 M2

INDFLYTNING NU

TERRASSE

HUSDYR TILLADT

P-PLADS

BILLEDER AF TYPE C

ER DU NYSGERRIG PÅ ANDRE BOLIGTYPER?

På Sommerfuglen i Årslev finder du både dobbelthuse, rækkehuse og etageboliger, som alle varierer i antal værelser, størrelse samt planløsning. Derfor kan du være helt sikker på at finde en bolig som passer til dig.

Type A

DOBBELTHUS PÅ 90 M2
FULDT UDLEJET!

Type B

RÆKKEHUS PÅ 122 M2
FÅ LEDIGE

Type D

LEJLIGHED PÅ 78 M2
FULDT UDLEJET!

Type E

LEJLIGHED PÅ 98 M2
FULDT UDLEJET!

BOOK EN FREMVISNING

Er du interesseret i en bolig på Sommerfuglen i Årslev? Vi holder løbende fremvisninger og imødekommer gerne dine ønsker for tidspunkt. Book en fremvisning via vores kontaktformular og så kontakter vi dig hurtigst muligt herefter.