LEJLIGHEDER ÅRSLEV

Hvis du drømmer om at bo i et område med nem adgang til Odenses pulserende byliv og samtidig nyde fordelene ved et roligt nabolag, er vores lejligheder syd for Odense det perfekte valg. Sommerfuglen i Årslev byder på et væld af muligheder for både familier, studerende og ældre.

LEJLIGHED PÅ 78 M2

TIL 7.995 KR./MD.
FULDT UDLEJET!

LEJLIGHED PÅ 98 M2

TIL 9.295 KR./MD.
FULDT UDLEJET!

LEJLIGHEDER I ÅRSLEV SYD FOR ODENSE

Drømmer du om at bo i et naturskønt område tæt på Odense? Så er vores sprit nye  lejligheder i Årslev lige noget for dig. Beliggende kun en kort køretur fra Odense, tilbyder Årslev en perfekt kombination af landlig ro og bekvemmelighederne ved bylivet. Med grønne områder, og rekreative faciliteter lige uden for døren er det let at nyde en aktiv livsstil i harmoni med naturen. Uanset om du søger en rummelig familiebolig eller en moderne lejlighed til dig selv, har vi noget for enhver smag. Vores lejligheder i Årslev er omhyggeligt designet med fokus på komfort og funktionalitet. Med moderne køkkener, stilrene badeværelser og lysfyldte rum er de skabt til at imødekomme dine behov og skabe en hjemlig atmosfære.

Lejligheder i Årslev på Sommerfuglen findes i to forskellige boligtyper. Alle lejlighederne på Sommerfuglen i ét plan og med elevator i alle opgange er lejlighederne yderst børne-, ældre- og handicapvenlige, fordi der ingen trapper er. Fordelen ved at bo til leje i en lejlighed i etagebyggeri på Sommerfuglen er, at du får en fantastisk udsigt over de naturskønne omgivelser, som kan nydes på de store altaner/terrasser. Med offentlig transport, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter inden for kort rækkevidde er lejlighederne syd for Odense ideelle til dem, der ønsker at være tæt på byens centrum, men stadig værdsætter fred og ro. Vores udvalg af lejligheder tilbyder forskellige størrelser og planløsninger, så du kan finde den perfekte bolig, der matcher dine præferencer og behov.

Uanset om du drømmer om en  hyggelig to-værelses lejlighed med altan eller en fire-værelses lejlighed med egen terasse, har vores lejligheder syd for Odense noget for enhver smag. Vi er dedikerede til at skabe hjem, hvor komfort og kvalitet går hånd i hånd. Kontakt os i dag for at få mere information og lad os hjælpe dig med at finde dit perfekte hjem.

BOOK EN FREMVISNING

Er du interesseret i en bolig på Sommerfuglen i Årslev? Vi holder løbende fremvisninger og imødekommer gerne dine ønsker for tidspunkt. Book en fremvisning via vores kontaktformular og så kontakter vi dig hurtigst muligt herefter.