OMRÅDET

Beliggende tæt på naturen og med nem adgang til Odense, resten af Fyn og Danmark, er Årslev det perfekte sted for familier, der ønsker at bo uden for Odense i en lejebolig i Årslev. Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebolig i Årslev på Sommerfuglen, der passer til enhver families behov.

IDEEL BELLIGGENHED LIGE SYD FOR ODENSE

5792 Årslev er en forstad til Odense. Dermed får man i Årslev det bedste af begge verdener - et skønt landsbyssamfund med et rigt kulturliv samt kort afstand til en storby med arbejdspladser og storcentre.

Med bare 14 km til Odense centrum kommer du hurtigt hjem til Årslev, uanset om du tager toget, bilen eller cyklen. Arbejder du i vækstområdet i det sydlige Odense med robotklynge, campus og supersygehus og letbane på vej, tager cykelturen blot 20 min. Med kort transporttid til og fra job er her tid til at gøre det, du har lyst til, når du har fri. Og hjemme i Årslev er mulighederne mange.

NATUREN

Sommerfuglen i Årslev lige syd for Odense er et attraktivt boligområde, hvor det visuelle design er inspireret af den omkringliggende natur. Området er beliggende i det smukke landskab mellem Vindinge Å, der har formet landskabet i tusinder af år efter dens udspring ved Freltofte vest for Årslev. Det idylliske fynske landskab er omgivet af skove, marker og vandløb, og det populære rekreative naturområde Tarup Davinde ligger i umiddelbar nærhed. Med sin naturskønne placering er naturen altid lige uden for døren i Årslev, og børnene kan nyde leg og eventyr i skoven eller langs Vindinge Å. Om sommeren er Tarup Davinde-badesøen et populært samlingssted for sjov og aktivitet, og selv vinterbadere trives her. Det tidligere grusgravsområde er nu udlagt til natur og tiltrækker besøgende med mange forskellige interesser.

LOKALSAMFUND

I Årslev syd for Odense er der et stærkt fællesskab og en rig foreningskultur. Her er der plads til alle, der ønsker at være en del af et fællesskab. Fra traditionelle foreningsaktiviteter til nye typer af fællesskaber, der kan opleves i det populære kulturhus, Polymeren.
Tilflyttere til Årslev oplever ofte den stærke sammenhørighed i området og taler om hjælpsomme naboer og en hurtig integration i lokalsamfundet med en lejebolig i Årslev.

Lige overfor Sommerfuglen ligger det borgerdrevne kulturhus, Polymeren. Polymeren fungerer som et centrum for kulturelle og sociale aktiviteter, og det er et vigtigt knudepunkt, der forbinder de mange forskellige fællesskaber, der kendetegner byen. Årslev har længe haft en stærk tradition for naboskab og engagement, og disse værdier fortsætter med at være en integreret del af kulturen i byen.

SKOLE, LEG & SPORT

Med en lejebolig i Årslev tilbyder du de perfekte rammer for at give dit barn en tryg og lykkelig barndom. Her kan børn lege og udforske naturen i området. Der er adskillige gode daginstitutioner og skoler i området. Byens centrum har også netop fået et helt nyt idrætsområde med faciliteter til forskellige sportsgrene som atletik, fodbold og strandhåndbold.

I Årslev er børnelivet noget særligt. Her leger børnene og udforsker naturen i byens skov eller langs Vindinge Å, og de kan gå til det meste og lidt til. Lige fra fodbold og ridning til arkitektur og dans. 

EN FORSTAD TIL STORBYEN

Odenses rige kulturliv og mange forskellige arbejdspladser kan nemt nås via flere transportmuligheder, heriblandt en supercykelsti, tog og motorvej. Det tager kun 15 minutter med tog at nå Odense Banegård.

I Årslev lever vi det moderne liv uden for storbyen med boligpriser, der gør det muligt at leve livet. Her er tid og luft til det, du gerne vil. Du kan nyde stilheden og roen i naturen, eller du kan dyrke det friluftsliv, mange drømmer om i vores fælles baghave: Det store rekreative område Tarup Davinde. Her kan du køre kroppen træt på mountainbike, tage en iskold dukkert sammen med vinterbaderne eller fiske i en af vores mange søer – der også lokker mange til, når sommeren viser sig fra sin varme side.

BOOK EN FREMVISNING

Er du interesseret i en bolig på Sommerfuglen i Årslev? Vi holder løbende fremvisninger og imødekommer gerne dine ønsker for tidspunkt. Book en fremvisning via vores kontaktformular og så kontakter vi dig hurtigst muligt herefter.