FULDT UDLEJET!

BOLIGTYPE E

OM BOLIGEN

Boligtype E er en etagebolig, der er en del af en ejendom med 8 lejligheder fordelt på 4 etager. Lejligheden inkluderer en rummelig entré med garderobeopbevaring og giver adgang til lejlighedens store køkken-alrum. Der er udgang fra det lyse vinkelkøkken til en stor terrasse/altan, der tilbyder rig mulighed for at nyde den omkringliggende natur og friske luft. I opholdsrummet er der plads til både spisestue og tv-stue, som er beriget af lysindfaldet fra de gulv-til-loft vinduespartier. Lejligheden har også et rummeligt soveværelse samt to gode værelser med faste garderobeskabe. Badeværelset er indrettet i lyse materialer og inkluderer væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle.

4-VÆRELSES

98 M2

INDFLYTNING NU

ALTAN/TERRASSE

HUSDYR TILLADT

P-PLADS

BILLEDER AF TYPE E

ER DU NYSGERRIG PÅ ANDRE BOLIGTYPER?

På Sommerfuglen i Årslev finder du både dobbelthuse, rækkehuse og etageboliger, som alle varierer i antal værelser, størrelse samt planløsning. Derfor kan du være helt sikker på at finde en bolig som passer til dig.

Type A

DOBBELTHUS PÅ 90 M2
FULDT UDLEJET!

Type B

RÆKKEHUS PÅ 122 M2
FÅ LEDIGE

Type C

RÆKKEHUS PÅ 90 M2

Type D

LEJLIGHED PÅ 78 M2
FULDT UDLEJET!

BOOK EN FREMVISNING

Er du interesseret i en bolig på Sommerfuglen i Årslev? Vi holder løbende fremvisninger og imødekommer gerne dine ønsker for tidspunkt. Book en fremvisning via vores kontaktformular og så kontakter vi dig hurtigst muligt herefter.